Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Preinscripcions 2022-2023 obertes

 

Bones famílies!

A continuació us deixem l'enllaç per fer la preinscripció per tots els caus de Girona pel curs que ve. Aquesta preinscripció és per als infants i/o joves que no formen part actualment dels agrupaments (NO cal apuntar aquells infants o joves que ja formin part d'un agrupament).

 

Enllaç preinscripció (feu clic aquí)  

 

Encara que ja hàgiu parlat amb algun agrupament ompliu aquest formulari i tant aviat com sigui possible ens posarem en contacte amb vosaltres. 

 

Aquest any no tots els agrupaments tenen plaça a totes les unitats. Ho veureu a l'hora de seleccionar unitats i agrupaments.  

 

LA DATA LÍMIT PER A FER LA PREINSCRIPCIÓ ÉS EL 27 DE JUNY!

Ja són aquí les fotos del cau al carrer i del sopar del primer dissabte de barraca.

El dissabte passat, dia 17 de gener, vam decidir de què aniríem disfressats al Carnestoltes del Barri, que es celebra el 7 de febrer.

 

Cada branca va preparar 3 o 4 propostes per portar a l'Assemblea, que vam fer just abans d'acabar el cau.

Les branques van exposar les seves propostes i després vam fer una primera tria i en vam escollir 4.

Les opcions que van quedar van ser:

- Casament

- Minions

- Metamorfosi d'una papallona

- Estils de música

 

Un cop vam tenir aquesta primera tria feta, les posicions per escollir la disfressa definitiva van quedar molt ajustades, sobretot entre el Casament i els Minions. Però, al final, i amb la col·laboració de les famílies, vam acabar decidint que la nostra disfressa d'aquest Carnestoltes seria....

 

DE MINIONS! 

 

Per tant, mainada i famílies, estigueu alerta de les indicacions que puguin anar dient les i els caps durant aquests dies per anar ben guapes i guapos el dia 7 de febrer! 

I moltes gràcies per decidir col·lectivament!

 

Fins demà al CAU! Una abraçada ben forta!

Des de la comissió de pares i mares encarregats de Rocacorba, es proposa una JORNADA DE TREBALL A ROCACORBA, que consistirà en col·laborar en tasques de manteniment de la casa de Rocacorba. 
La proposta és de tot el cap de setmana, des de dissabte 17 de maig al matí fins a diumenge abans de dinar (per més informació mireu al cartell).
Per inscriure-us a la Jornada de Treball a Rocacorba, ho podeu fer a través d'aquest enllaç: http://doodle.com/s74zs6zpbwrsw53p


Obrim preinscripcions per al curs 2021-2022!!!
Tens moltes ganes d'entrar a un dels quatre caus de Girona? Emplena el formulari que trobaràs al següent enllaç: https://forms.gle/MUaEEjxzvYutRS2K9 
Si vols conèixer una mica l'escoltisme, t'animem a fer un cop d'ull a la pàgina del moviment i a la nostra web.
Recorda que la preinscripció només és necessària si no estàs al cau, és a dir, per a tots aquells nens i nenes que siguin nous.