Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Torns de la barraca

 

Ja tenim a punt l'Excel per poder-vos apuntar als torns de barraques! Feu clic aquí per editar-lo i apuntar-vos a com més torns millor.

 

A cada torn hi ha dos responsables: s'encarregaran de resoldre qualsevol dubte o imprevist que pugui haver-hi. Han de saber com funciona la barraca (com contactar proveïdors, com canviar barrils de cervesa, etc.). El dia 2 no hi ha barraca, però hi ha un torn igualment; és per netejar, ordenar i recompondre la barraca de cara als últims dies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preinscripcions 2022-2023 obertes

 

Bones famílies!

A continuació us deixem l'enllaç per fer la preinscripció per tots els caus de Girona pel curs que ve. Aquesta preinscripció és per als infants i/o joves que no formen part actualment dels agrupaments (NO cal apuntar aquells infants o joves que ja formin part d'un agrupament).

 

Enllaç preinscripció (feu clic aquí)  

 

Encara que ja hàgiu parlat amb algun agrupament ompliu aquest formulari i tant aviat com sigui possible ens posarem en contacte amb vosaltres. 

 

Aquest any no tots els agrupaments tenen plaça a totes les unitats. Ho veureu a l'hora de seleccionar unitats i agrupaments.  

 

LA DATA LÍMIT PER A FER LA PREINSCRIPCIÓ ÉS EL 27 DE JUNY!

Obrim preinscripcions per al curs 2021-2022!!!
Tens moltes ganes d'entrar a un dels quatre caus de Girona? Emplena el formulari que trobaràs al següent enllaç: https://forms.gle/MUaEEjxzvYutRS2K9 
Si vols conèixer una mica l'escoltisme, t'animem a fer un cop d'ull a la pàgina del moviment i a la nostra web.
Recorda que la preinscripció només és necessària si no estàs al cau, és a dir, per a tots aquells nens i nenes que siguin nous.

  

Ja són aquí les fotos del cau al carrer i del sopar del primer dissabte de barraca.

El dissabte passat, dia 17 de gener, vam decidir de què aniríem disfressats al Carnestoltes del Barri, que es celebra el 7 de febrer.

 

Cada branca va preparar 3 o 4 propostes per portar a l'Assemblea, que vam fer just abans d'acabar el cau.

Les branques van exposar les seves propostes i després vam fer una primera tria i en vam escollir 4.

Les opcions que van quedar van ser:

- Casament

- Minions

- Metamorfosi d'una papallona

- Estils de música

 

Un cop vam tenir aquesta primera tria feta, les posicions per escollir la disfressa definitiva van quedar molt ajustades, sobretot entre el Casament i els Minions. Però, al final, i amb la col·laboració de les famílies, vam acabar decidint que la nostra disfressa d'aquest Carnestoltes seria....

 

DE MINIONS! 

 

Per tant, mainada i famílies, estigueu alerta de les indicacions que puguin anar dient les i els caps durant aquests dies per anar ben guapes i guapos el dia 7 de febrer! 

I moltes gràcies per decidir col·lectivament!

 

Fins demà al CAU! Una abraçada ben forta!