Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

CASAL D'ESTIU 2019

Com cada any, des de l'AEIG Sant Narcís organitzem un casal d'estiu a l'escola Montjuïc. Les preinscripcions són fins el 8 de maig, no badis!! Et pots preinscriure des del web de l'ajuntament: www.girona.cat/lleure 

Per qualsevol dubte escriu-nos al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Casal de juliol de l'AEIG Sant Narcís!

Un any més des de l'AEIG Sant Narcís organitzem el casal de juliol a l'escola de Montjuïc!

 

Vine a gaudir de l'estiu d'una manera diferent, passant-ho bé tot aprenent a treballar en equip, respectar l'entorn i la ciutat i descobrint els valors escoltes. 

casal1

La nostra intenció es dur a terme aquesta activitat en un entorn que fomenti uns valors i unes actituds que des del nostre agrupament escolta creiem importants, com son el companyerisme, la inclusió, la igualtat, la tolerància, la solidaritat, hàbits saludables i el respecte a les persones, a la natura, l'entorn físic i el material; en definitiva, valors que defineixen la manera de fer de la nostra entitat. D'aquesta manera volem donar a conèixer la nostra tasca realitzada durant el curs escolar a famílies, infants i joves de Girona.

Per a complir aquests propòsits, la manera de treballar no s'allunyarà del que venim fent durant molts anys a l'agrupament, és a dir, treballant per grups d'edats i realitzant activitats adequades al perfil del grup però sense abandonar la individualitat de cada infant. En aquestes activitats prendrà molta importància el treball en equip, la pràctica d'activitat física com a hàbit saludable, el treball en l'entorn natural o el desenvolupament individual i creatiu del nen o nena.

 
 
Per a més informació envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

Edicions anteriors

Vegeu els àlbums de fotografies de les edicions anteriors: