Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

IV M'escoltes

ACTUALITZACIÓ: Degut a la pluja el IV M'escoltes queda aplaçat al 16 de Maig. És necessària repetir la inscripció prèvia per aquells que no formin part de cap dels quatre agrupaments, trobareu el formulari al següent enllaç.

 

Els agrupaments de Girona - Joan Pons, Pare Claret, Vista Alegre i Sant Narcís - per quart any consecutiu organitzem el M'escoltes!! Fa 3 anys que a Girona els 4 agrupaments de la ciutat, vam iniciar un procés d'acostament, cohesió i treball conjunt. D'aquest acostament en va néixer el M'ESCOLTES?

 

Aquest projecte es materialitza en una trobada que realitzem els 4 caus de la ciutat de Girona amb l'objectiu de treballar i conscienciar-nos sobre aspectes de la nostra ciutat. Conèixer i aprendre per poder ser persones actives i compromeses amb el territori en el que fem vida.

La nostra intenció és créixer sent conscients del què ens envolta, per poder ser crítics i alhora constructius, i per deixar la ciutat millor de com ens l'hem trobat.

Fins al moment hem treballat i conegut els 4 rius de la ciutat (2012), la Devesa (2013) i la mobilitat a la ciutat (2014), i estem molt contents de les coses que hem après, tot i que creiem que hem de fer grans passos per millorar la situació dels 3 aspectes treballats.

 

Aquest any és el IV M'ESCOLTES? i volem parlar del carrer, de què es fa a l'espai públic d'aquesta ciutat. Volem reivindicar el carrer com un espai de joc i espai educatiu. A veure què ens hi trobem!  

Ens trobarem a les 9h del matí a Plaça Constitució on ens dividirem per branques. Cap a quarts de 2 del migdia dinarem tots plegats als jardins de la muralla. I a les 16h de la tarda tornarem tot fent Cercavila fins a la Plaça Constitució amb la Fal·lera Gironina. A les 18h acabarem amb un berenar per a tothom.

La trobada és oberta a tots els infants i joves de la ciutat que hi vulguin participar de les 9h fins les 13h (el punt de trobada és en tots dos casos la Plaça Constitució). És necessària inscripció prèvia per aquells que no formin part de cap dels quatre agrupaments, trobareu el formulàri al següent enllaç.