Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Internes

Consell de caps de mig curs

Aquest cap de setmana els i les caps de l'agrupament hem anat a Rocacorba. Ens hem reunit per parlar de manera assambleària qüestions que ens agradaria millorar, a nivell d'agrupament i a nivell d'unitats. Ens hem qüestionat i replantejat mètodes que seguim, hem atacat problemes que han surgit i ens hem posat al corrent uns als altres de com està anant aquest curs. També hem posat sobre la taula mètodes pedagògics que creiem abandonats i que ens agradaria rescatar.

Fotos: https://www.flickr.com/gp/aeigsantnarcis/V1F3U8

 

L'AEIG Sant Narcís a favor del dret a decidir

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Narcís recolzem la democràcia i la llibertat d'expressió, és per això que ens posicionem a favor del referèndum d'autodeterminació que tindrà lloc a Catalunya d'aquí a una setmana, l'1 d'Octubre.

Treballem per l'educació d'infants i joves a partir d'uns valors en què creiem fermament, per tal que esdevinguin ciutadans lliures, crítics i compromesos.

Formem part d'un moviment democràtic i l'educació per la pau és un dels nostres principis. Per això mostrem el nostre compromís amb els drets i llibertats del nostre país, i amb el dret a decidir del poble català sobre el seu futur polític.

Rebutgem les actuacions repressives realitzades per l'Estat Espanyol durant els últims dies en intent de boicotejar els drets civils i democràtics de tota la població.

Recolzem les mobilitzacions massives per part de la població que han fet visibles a ulls de tot el món quina és la voluntat de la ciutadania, actes en els quals el poble català s'ha mostrat unit, alegre i combatiu, però també pacífic i respectuós.

Amb aquest comunicat ens adherim oficialment a la crida per la democràcia realitzada des de la federació catalana d'escoltisme i guiatge.

No tenim por, votarem!

PREINSCRIPCIONS 2017-2018

Fins el 15 de juliol estan operatives les preinscripcions per el curs 2016-2017 als quatre caus de Girona.

Si voleu conéixer una mica l'escoltisme us animem a fer un cop d'ull a la pàgina web del moviment

Recordeu que la preinscripció només és necessària si no esteu al cau, o sigui per tots aquells nens i nenes que siguin nous.

PREINSCRIPCIONS1718

La preinscripció la fem conjuntament amb els quatre agrupaments de Girona per tal d'intentar que ningú es quedi sense poder accedir al cau.  Si coneixeu algú que estigui interessat a començar el cau o teniu algun fill/a que s'hi vulgui apuntar us deixem aquest enllaç perquè pugueu fer la preinscripció.

Consell de mitjans de curs

 

Aquest cap de setmana els i les caps de l'agrupament ens hem reunit per parlar. El dissabte ens vam centrar amb les coses que aportem cadascú al cau i quines han de ser les arrels bàsiques d'aquest gran projecte. Finalment cadascú es va respondre a si mateix la pregunta que ens hem fet tantes vegades i que és vital que ens continuem fent al llarg del temps: "Per què estem al cau?"

Però aquest treball no es queda aquí. Ja hem respost el "Per què". Al següent consell podrem respondre el "Com" i definir bé el tronc, és a dir, el model educatiu. I Finalment, podrem parlar sobre el "Què"; quins fruits volem tenir d'aquí a cinc anys.

A la tarda vam aprofitar l'estona de descans per gravar els vídeos de promoció de la Xampminyons.

El diumenge ens vam dedicar als temes més logístics, el dia a dia de l'agrupament. Vam parlar temes com la Santa Calçotada, Rocacorba, Barraca, el postcau, la Xampminyons, el procés d'unió, les formacions, la reunió de pares...

Per veure les fotos del consell podeu fer clic aquí.