Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

L'AEIG Sant Narcís a favor del dret a decidir

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Narcís recolzem la democràcia i la llibertat d'expressió, és per això que ens posicionem a favor del referèndum d'autodeterminació que tindrà lloc a Catalunya d'aquí a una setmana, l'1 d'Octubre.

Treballem per l'educació d'infants i joves a partir d'uns valors en què creiem fermament, per tal que esdevinguin ciutadans lliures, crítics i compromesos.

Formem part d'un moviment democràtic i l'educació per la pau és un dels nostres principis. Per això mostrem el nostre compromís amb els drets i llibertats del nostre país, i amb el dret a decidir del poble català sobre el seu futur polític.

Rebutgem les actuacions repressives realitzades per l'Estat Espanyol durant els últims dies en intent de boicotejar els drets civils i democràtics de tota la població.

Recolzem les mobilitzacions massives per part de la població que han fet visibles a ulls de tot el món quina és la voluntat de la ciutadania, actes en els quals el poble català s'ha mostrat unit, alegre i combatiu, però també pacífic i respectuós.

Amb aquest comunicat ens adherim oficialment a la crida per la democràcia realitzada des de la federació catalana d'escoltisme i guiatge.

No tenim por, votarem!