Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Minyons Escoltes i Guies

Xampminyons

Aquest cap de setmana hem celebrat el torneig de futbol més esperat de la temporada. 

L'AEiG Puig d'Afrou s'han proclamat guanyadors d'aquesta edició.

Moltes felicitats campions!

 

AEIG Sant Narcís a la Jamborinada

Aquest cap de setmana, tot l'agrupament Sant Narcís s'ha desplaçat a Tàrrega per celebrar la Jamborinada, la trobada d'escoltes i guies més multitudinària que mai s'ha celebrat a Catalunya. Allà, ens vam reunir amb 13.000 escoltes d'arreu de Catalunya per passar un cap de setmana fent activitats per aconseguir demostrar que som la força per moure el món.

Al matí vam poder assistir a la fira d'activitats, un espai de coneixènça, jocs i descobertes on vam poder fer els primers contactes amb els altres participants, fer activitats conjuntes i anar-nos preparant per seguir treballant i fer les ctivitats i jocs de la tarda. 

La trobada estava organitzada per unitats, cada branca tenia el seu camp i dins el camp hi havia subcamps on vam conviure durant els dos dies amb altres branques, amb els companys dels subcamps també vam realitzar les activitats del dissabte a la tarda.

picjambo

Cada unitat va tenir cercaviles per desplaçar-se d'un espai a un altre per tal de fer més amè el desplaçament. Finalement ens vam asseure a sopar tots junts per després donar pas a una vetllada per branques. 

Diumenge va ser un dia multitudinari, ens vam reunir totes les branques de tots els agrupaments a la plaça de l'escenari central. Allà vam arreglar la màquina que ens ajudaria a salvar el planeta i així seguir canviant el món. 

Ha estat un cap de setmana intens però ple de somriures, seguirem treballant per ser la força per moure el món!

 

Xampminyons 2017

Enguany els caps de l'agrupament organitzem la Xampminyons, el gran torneig de futbol de MEG.

Es farà els dies 13 i 14 de maig a Girona. Per participar-hi, només cal que inscriviu el vostre agrupament i comenceu a escalfar les cames!

 

ProGRAMA

Dissabte

Tot començarà dissabte 13 de maig amb la lligueta Gironina. Els tornejos començaran a les 18.30, acompanyats de música per fer ambient a carreg de la Reggae Boar Family. Les activitats  de dissabte es faran al voltant del Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

A continuació hi haurà una festa de celebració oberta a tothom de MEG. Per sopar hi haurà arrossada (6 € inclou l'esmorzar de l'endemà). Festucs i punxa-discos ens guiaran la festa i a la barra hi haurà preus populars.

Hi haurà espai habilitat per quedar-se a dormir per tothom qui ho vulgui dins del pavelló. L'endemà al matí hi haurà esmorzar a les 8.00.

 

Horari:
18:30 Inscripcions a Fontajau
19:00 Lligueta de Demarcació de Girona
21:30 Sopar
23:00 Música i Gresca
03:30 Bona nit
04:00 Silenci

 
Diumenge

El diumenge 14 de maig, tots els participants (tant si s'han quedat a dormir com si no) estan convocats a les 8.30 al camp de futbol de la Unió Esportiva Coma Cros de Salt per començar la Xampminyons 2017. Hi participaran els millors agrupaments de cada demarcació i els equips generals (una única inscripció per agrupament). Els partits començaran a les 9.00 puntualment i, en finalitzar els trucs de l'agrupament vendran dinar per tothom qui vulgui quedar-se.

Horari:
07:30 Bon dia
08:00 Esmorzar
08:30 Inscripcions al camp de futbol Coma-Cros
09:00 Inici torneig
14:00 Entrega de premis

 

INSCRIPCIONS:

Cada demarcació pot inscriure dos equips.  https://goo.gl/forms/YkKUSdgehSs1sPiI3

Per escollir els equips representants de la Demarcació de Girona dissabte hi haurà la lligueta gironina. Trobareu les inscripcions a la lligueta aquí: https://goo.gl/forms/VUmPEtZZ2wnvvzol2

 

Vídeos PROMOCIONALS:

Per tal d'animar als agrupaments a formar equips hem preparat una sèrie de vídeos promocionals:

 

Convocatòria Jamborinada

El cap de setmana del 29,30 d'abril participem a la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Més de 13.000 infants, joves i persones voluntàries compartirem a Tàrrega un cap de setmana d’activitats per prendre consciència que junts podem deixar el món millor de com l’hem trobat.
 
El nostre agrupament marxarem dissabte 29 a les 7:40 a La Copa on agafarem l'autobús puntualment amb la resta d'agrupaments de Girona. Tornarem diumenge a les 18:45 al mateix lloc.
Cal que porteu:
 • Fulard i si voleu samarreta del cau.
 • Motxilla gran i petita.
 • Àpats - Esmorzar, dinar i sopar
 • Lot
 • Màrfega 
 • Sac
 • Got
 • Impermeable o capelina
 • Cantimplora
 • Gorra
 • Roba d’abric 
 • DNI, targeta CatSalut
 • I tot el que pugueu necessitar
jambo motxilla

Us adjuntem la guia del cap de setmana per si voleu conèixer amb detall tot el que farem. Serem 13.000 persones, això són més de 1.340 CiLL, 2.435 LLiD, 2.545 RiNG, 2.305 PiC, 970 TRUC i 2.370 caps per tant intentarem anar amb la unitat tots junts per no perdre's. I si algú es perd s'ha de seguir el següent protocol:
jambo perdut
 

Si els caus hem tret les barreres econòmiques com és que seguim sent poc diversos?

L'Aram Estiu ex-cap del nostre agrupament i la Marina Pera ex-cap de l'AEIG Roca Guillera, reflexionen en una entrevista a El Diari de l'Educació sobre la implicació dels caus en el seu entorn, les dificultats arribar a diferents col·lectius i com l'escoltisme intenta treballar per la transformació social.

Trobareu l'entrevista al següent enllaç: http://diarieducacio.cat/si-els-caus-hem-tret-les-barreres-economiques-com-es-que-seguim-sent-poc-diversos/

 

IMG 4079Bo