Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Una 37a Assemblea General històrica

Conjuntament amb la resta d'agrupaments de Girona aquest cap de setmana hem acollit la 37a Assemblea General 
Ordinària de Minyons Escoltes i Guies.

Una assistència rècord, un ambient especial, votacions que definiran el futur de l’escoltisme i el guiatge... Aquest cap de setmana el #batecdecau va envair Girona!

Prop de 650 caps van participar aquest cap de setmana, 23 i 24 de novembre, a l'Assemblea Generalde Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, el principal espai de decisió de l'associació. En total, unes 800 persones, entre membres de la Taula Executiva, tècnics i convidats, van ser a l’Auditori de Girona. És una xifra d’assistència històrica, que la converteix en l’assemblea més multitudinària que es recorda.

Aquest any l’acollia la Demarcació de Girona i concretament els quatre agrupaments de la ciutat (AEiG Sant Narcís, AEiG Santa Maria de Vista Alegre, AEiG Joan Pons i AEiG Pare Claret). Durant tot el cap de setmana, l’escoltisme i el guiatge van ser ben presents a la ciutat.

La tarda de dissabte va començar amb els tallers de circ, bèlit (joc tradicional català), castells, cant improvisat i danses tradicionals. Després va arribar el sopar un sopar gratuït pels assistents, un xispasso nocturn i l’elecció de l’hereu i la pubilla de MEG. La festa va seguir amb els concerts de Banda Bandarra, Greda Street Band, Cris&Petes i la Reggae Boar Family. I per acabar, els i les caps van dormir –alguns més hores i altres menys- al Pavelló de Fontajau. [...]

Article complert aquí.

També el diari Ara en va fer ressó, podeu veure l'article aquí.

I al diari El Punt, aquí.