Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Assamblea General Ordinària a Barcelona

Barcelona ha acollit aquest diumenge l’Assemblea General de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya amb més participació de la història de l’associació. Hi hem assistit 963 caps d’arreu del país.

 

foto-assemblea-plenari

 

Un dels punts més destacats ha estat l’aprovació de l’inici del procés de construcció d’una nova i única entitat d’escoltisme i guiatge a Catalunya, juntament amb Acció Escolta de Catalunya i Escoltes Catalans, que ja ho van aprovar a les seves respectives assemblees el cap de setmana passat. Les tres associacions agrupen un total de 14.500 infants i joves i 4.000 voluntaris i voluntàries, en 200 agrupaments escoltes i guies d'arreu de les comarques catalanes.

 

L’Assemblea de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha aprovat la proposta per una majoria molt ajustada:

53,2% (A favor: 465,  En contra: 366, En blanc: 43, Nul: 11). Això emplaça el Comissariat General a fer una reflexió sobre els passos a seguir a partir d’ara i a convocar una assemblea extraordinària per ratificar aquesta decisió, que probablement es faria al mes de febrer.

 

El resultat a la nostra demarcació han estat d'un 22,6% a favor  (A favor: 47, En contra: 148, Blanc: 13, Nul 2).

 

S’ha aprovat també organitzar una macrotrobada de l’escoltisme i el guiatge la primavera del 2016 a Tàrrega, que reunirà més de 14.000 infants i joves. S'ha escollit la torellonenca Núria Montanyà com a nova comissària general (presidenta) i el manresà Albert Sangrà com a nou coordinador general de relacions.

 

Més detall [i més]