Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Xampminyons 2017

Enguany els caps de l'agrupament organitzem la Xampminyons, el gran torneig de futbol de MEG.

Es farà els dies 13 i 14 de maig a Girona. Per participar-hi, només cal que inscriviu el vostre agrupament i comenceu a escalfar les cames!

 

ProGRAMA

Dissabte

Tot començarà dissabte 13 de maig amb la lligueta Gironina. Els tornejos començaran a les 18.30, acompanyats de música per fer ambient a carreg de la Reggae Boar Family. Les activitats  de dissabte es faran al voltant del Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

A continuació hi haurà una festa de celebració oberta a tothom de MEG. Per sopar hi haurà arrossada (6 € inclou l'esmorzar de l'endemà). Festucs i punxa-discos ens guiaran la festa i a la barra hi haurà preus populars.

Hi haurà espai habilitat per quedar-se a dormir per tothom qui ho vulgui dins del pavelló. L'endemà al matí hi haurà esmorzar a les 8.00.

 

Horari:
18:30 Inscripcions a Fontajau
19:00 Lligueta de Demarcació de Girona
21:30 Sopar
23:00 Música i Gresca
03:30 Bona nit
04:00 Silenci

 
Diumenge

El diumenge 14 de maig, tots els participants (tant si s'han quedat a dormir com si no) estan convocats a les 8.30 al camp de futbol de la Unió Esportiva Coma Cros de Salt per començar la Xampminyons 2017. Hi participaran els millors agrupaments de cada demarcació i els equips generals (una única inscripció per agrupament). Els partits començaran a les 9.00 puntualment i, en finalitzar els trucs de l'agrupament vendran dinar per tothom qui vulgui quedar-se.

Horari:
07:30 Bon dia
08:00 Esmorzar
08:30 Inscripcions al camp de futbol Coma-Cros
09:00 Inici torneig
14:00 Entrega de premis

 

INSCRIPCIONS:

Cada demarcació pot inscriure dos equips.  https://goo.gl/forms/YkKUSdgehSs1sPiI3

Per escollir els equips representants de la Demarcació de Girona dissabte hi haurà la lligueta gironina. Trobareu les inscripcions a la lligueta aquí: https://goo.gl/forms/VUmPEtZZ2wnvvzol2

 

Vídeos PROMOCIONALS:

Per tal d'animar als agrupaments a formar equips hem preparat una sèrie de vídeos promocionals: