Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

AEIG Sant Narcís a la Jamborinada

Aquest cap de setmana, tot l'agrupament Sant Narcís s'ha desplaçat a Tàrrega per celebrar la Jamborinada, la trobada d'escoltes i guies més multitudinària que mai s'ha celebrat a Catalunya. Allà, ens vam reunir amb 13.000 escoltes d'arreu de Catalunya per passar un cap de setmana fent activitats per aconseguir demostrar que som la força per moure el món.

Al matí vam poder assistir a la fira d'activitats, un espai de coneixènça, jocs i descobertes on vam poder fer els primers contactes amb els altres participants, fer activitats conjuntes i anar-nos preparant per seguir treballant i fer les ctivitats i jocs de la tarda. 

La trobada estava organitzada per unitats, cada branca tenia el seu camp i dins el camp hi havia subcamps on vam conviure durant els dos dies amb altres branques, amb els companys dels subcamps també vam realitzar les activitats del dissabte a la tarda.

picjambo

Cada unitat va tenir cercaviles per desplaçar-se d'un espai a un altre per tal de fer més amè el desplaçament. Finalement ens vam asseure a sopar tots junts per després donar pas a una vetllada per branques. 

Diumenge va ser un dia multitudinari, ens vam reunir totes les branques de tots els agrupaments a la plaça de l'escenari central. Allà vam arreglar la màquina que ens ajudaria a salvar el planeta i així seguir canviant el món. 

Ha estat un cap de setmana intens però ple de somriures, seguirem treballant per ser la força per moure el món!