Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Branques

 Castors i Llúdrigues 

 

De 6 a 8 anys. A Castors i Llúdrigues comencem la nostra aventura a l'agrupament. La nostra eina per treballar valors és el joc i a partir d'aquest anem fent-nos grans i aprenem molts coses. Explorem els sentits i comencem a posar a prova les nostre pròpies capacitats. Però tam

bé deixem volar la nostra imaginació, busquem tresors, explorem el nostre entorn i anem ampliant el nostre món. 

 

Enguany som 13 C/LL, 4 caps!

 El nostre color és el taronja i el lema és Riu amunt.

 

Llops i Daines

 

De 8 a 11 anys. A Llops i Daines comencem a aprendre a fer les coses per nosaltres mateixos sense dependre de ningú més que de l'ajuda dels nostres companys i companyes. Aprendrem a fer la motxilla, a plantar tendes, coneixerem el nostre barri i la nostra ciutat i descobrirem la natura que ens envolta tot fent excursions. Treballem sobretot la companyonia, la solidaritat i el treball en grup.

 

Enguany som 24 LL/D, 5 caps!

 El nostre color és el groc i el lema és Tant com puc.

 

Ràngers i Guies

 

De 11 a 14 anys. A Ràngers i Guies introduïm la decisió i l'autonomia en el desenvolupament dels projectes d'unitat. A les excursions treballem la capacitat d'organitzar-se un mateix, el coneixement de la natura i l'orientació. Treballem sobretot l'altruisme, el respecte i el valor de les coses.

 

Enguany som 23 R/G, 4 caps!

 El nostre color és el blau i el lema és Sempre a punt.

 

Pioners i Caravel·les

 

De 14 a 17 anys. A Pioners i Caravel·les treballem de forma didàctica per tal d'aprendre a gestionar la motivació pels propis interessos eficaçment, tot arribant a aconseguir allò que ens proposem en un inici. Descobrim el potencial del grup com espai de vida i acció, adquirint compromisos concrets de millora de l'entorn a través dels projectes desenvolupats. Treballem sobretot el desenvolupament personal, la gestió de les idees i la confiança en un mateix.

 

Enguany som 25 P/C amb 5 caps!

 El nostre color és el vermell i el lema és Fent camí. 

 

Trucs

 

De 17 a 19 anys. A Trucs treballem de cares a la societat per mitjà de projectes fonamentats en oferir un servei de forma altruista i desinteressada. Som els veterans de l'agrupament.

 

Trucs 1

 

Enguany som 4 Trucs 1 amb 1 animador!

 
Trucs 2

 

Enguany som 10 Trucs 2 amb 2 animadors!

 El nostre color és el verd i el lema és Fent servei.