Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Campaments castors i llúdigues 2016

Durant els primers cinc dies de setembre els castors i llúdrigues hem anat de campaments a Vidreres, concretament a Can Pol de les Bòries. Tot i ser setembre, déu ni do quina calor que hem passat! No obstant, això no ens ha aturat a l’hora d’anar a visitar els estanys de Sils, a banyar-nos al pantà que hi ha a prop del camp, a fer una gimcana guarra, a participar en diferents jocs, a fer cabanyes, a fer trenes de colors als cabells, a elaborar un atrapasomnis, a destenyir camisetes (xulíssimes), a ballar i cantar…  És més, ens ha servit també per conscienciar-nos més sobre el canvi climàtic!

 

 

A més a més, el nostre camarada Jefferey Lebowski ens ha traslladat a diferents escenaris del món real, com a la sabana, a la Antàrtida o al camp de refugiats. S'ha acomiadat de nosaltres dient-nos que ara els nostres camins es separen, però que està molt orgullós de com hem evolucionat com a persones durant totes les aventures a les que hem participat durant aquest curs. A més, ens desitja molta sort de cara a un futur pròxim.

 

 

Així també, alguns castors i llúdrigues han decidit fer la promesa, ajudant a preparar mentalment a la resta de castors i llúdrigues per quan arribi el seu moment. Fou un instant màgic, i molt especial per tots!

L’últim dia, els pares van portar berenar i begudes per tothom, acomiadant-nos així dels campaments i de tot el curs en general.

Finalment, podem afirmar que aquests campaments ens han unit més a tots, permetent-nos gaudir de cada moment i de cada persona, de cada espai i de cada racó del nostre voltant.

  

Sempre a punt!