Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Descobertes per Barcelona

Els dies 8 i 9 de març els Pioners i Caravel·les i els Trucs 1 vam baixar a la "city" a buscar noves inquietuds. Vam anar a visitar i conèixer projectes, llocs i gent que ens semblaven interessants per inspirar-nos en els nostres futurs projectes al cau.

Vam visitar L'Ateneu Flor de Maig (a Poblenou), on ens van explicar 3 projectes: Horts Urbans, Cooperatives de Consum i el funcionament i activitats del Mateix Ateneu.

A primer hora de la tarda els trucs vam visitar la PAH de Barcelona, on vam conèixer de primera mà la situació real que s'està vivint al voltant de la crisi i els desnonaments.

Ja més tard, tots junts vam assistir a la manifestació del dia 8 de març, aprofitant que les dues unitats havíem treballat en els caus anteriors el gènere i la lluita antipatriarcal (a través de la Nuri Babot i el Brot Bord).

El diumenge, per últim, vam anar a Can Masdeu per realitzar la visita guiada que s'hi fa cada diumenge a les 12h. Can Masdeu és una masia okupada i autogestionada als peus de Collserola i amb origen a Nou Barris, una proposta de cooperació col·lectiva i convivència entre veïns i generacions. 

Va ser una sortida molt enriquidora!