Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Descobrint...

En els darrers caus, els Pioners i Caravel·les hem fet, separats per grups, algunes descobertes (activitats per conèixer associacions, projectes...) amb l'objectiu d'agafar idees i inspirar-nos per poder realitzar el nostre projecte d'aquest any.

A continuació us expliquem breument les descobertes que hem fet:

 


 

XAROPCLOWN

Àmbit: social

Interessant xerrada del grup de pallassos d'hospital Xaropclown. Ens van explicar en què consistia la seva feina, com ser un bon pallasso d'hospital i també els problemes que es poden trobar en aquesta feina. Ens van passar un powerpoint i un vídeo on se'ls podia veure a ells treballant.

 


 

CONSUM CONSCIENT

Àmbit: natura

L'Aleix Pagès, de l'Ateneu Naturalista de Girona, ens va venir a fer una xerrada sobre el consum conscient i la petjada ecològica que deixem els humans sobre la Terra. Vam veure imatges força impactants de muntanyes de residus provinents dels països rics, dipositades al mig de pobles i terres de països pobres. Finalment entre tots, vam elaborar una llista de possibles accions i recursos per reduir la petjada ecològica desde casa nostra, el cau, etc...

 

 


 

LA SOPA

Àmbit: social

La Sopa és un centre d'acolliment i ajuda per a gent desafavorida econòmicament o socialment. S'analitza cada cas i la seva situació, i depenent d'això reben un tipus d'ajuda o una altre. Ens van ensenyar les instal·lacions i ens van explicar el funcionament del centre.