Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Can Manargues. La primera excursió dels Trucs1!

El passat cap de setmana 21 i 22 de novembre, els Trucs1 vam visitar Can Manargues, una masia on actualment hi viu un ex-cap, l'Iu Gironès. Està situada molt a prop de la població de Sords, a poca distància de Banyoles. L'Iu, mitjançant els recursos que li ofereix la natura del voltant, intenta viure amb els mínims diners possibles, una tasca molt complicada tenint en compte com està muntada la societat d'avui dia.

Així doncs, vam ajudar-lo en diverses tasques, la més significativa de les quals va ser construir un forn amb tant sols pedres, terra, fang, rajols i tiges. El resultat el podeu jutjar vosaltres mateixos a les fotos. A més a més, vam desenterrar una pica de pedra molt antiga, que segurament feia dècades que era allà. Per recuperar-nos després de tanta feina, l'Iu ens va ensenyar a fer pa. Era boníssim! Ja cap al tard, la Núria Alonso ens va fer la seva descoberta: un seguit de massatges i manipulacions en parella al ritme del silenci de la nit i unes músiques relaxants de fons. 

En conclusió podem dir que ha estat una gran excursió en la qual hem fet molta cohesió de grup i ens hem sentit orgullosos de la nostra feina. Gràcies Iu per acollir-nos i per deixar-nos ajudar-te!

 

Can Manargues, Sords.