Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

INTERMON

Dissabte passat, dia 9 d’abril, els Pioners/Caravel·les i Trucs vam anar a fer de voluntaris a la Festa de l’Esperança d’Intermón Oxfam al punt de trobada de la Rambla. La jornada anava dedicada, especialment, a recollir firmes per aprovar la Taxa Robin Hood amb el lema: Que no paguin els de sempre! Aquesta taxa aplicaria un impost del 0,05% a totes aquelles transaccions financeres internacionals, fent pagar als especuladors més grans que juguen amb el capital de tots. Els diners obtinguts anirien destinats a l’ajuda per combatre la pobresa.

Ens vam fer uns barrets de Robin Hood per representar-ho millor i ens vam passar la tarda recollint firmes a favor de la causa, vam estar unes tres hores voltant pel barri vell de Girona intentant informar a tothom del que estàvem fent.

Quan van ser les set de la tarda va arribar el moment de la “Flash-Mob”!, l’havíem assajat prèviament tots junts i la vam representar a dalt de l’escenari per poder-la ballar amb tothom qui hi estigués disposat. Finalment a les vuit del vespre es va acabar la jornada solidària.