Segueix-nos

TALIMicon     

Próxims esdeveniments

Accés

Contacta

Els nostres locals estan situats als baixos dels edificis de davant del pavelló municipal de Fontajau.

Concretament a: C. Sant Gregori 93, BS-9 17007 - GIRONA

 

 

Per contactar amb nosaltres podeu enviar-nos un mail a l'equip d'agrupament: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (general) i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (tresoreria / secretaria / inscripcions). 

o bé a les diferents unitats:

  • Castors i Llúdrigues: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Llops i Daines: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Ràngers i Noies guia: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Pioners i Caravel·les: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Trucs: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Roques i Corbes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Als nostres locals NO està permès dormir-hi, per tant us demanem que us absteniu de demanar-ho ja que no us podrem acollir.